Team Bucharest locul 4 la FIBA 3×3 World Tour

Dupa cum v-am spus acum ceva timp, echipa de baschet 3×3 a Romaniei a fost prezenta pentru a treia oara consecutiv la 3×3 FIBA World Tour.
Aflata in Japonia la Sendai alaturi de alte 11dintre cele mai bune echipe din lume, Team Bucharest a reusit si de aceasta data sa ne puna zambetul pe buze prin victoriile pe care le-a avut.
Baietii au terminat grupa cu maximul de victorii, invingand West Manila respectiv Sao Paulo. In sferturile de finala Team Bucharest a invins Jakarta (scor 21-8), insa au pierdut meciul din semifinale disputat in fata celor de la Saskatoon. Chiar daca drumul lor s-a oprit in semifinale, e o performanta care trebuie apreciata.
Sarbii de la Novi Sad au castigat FIBA 3×3 World Tour, astfel ca Team Bucharest reuseste calificarea la FIBA 3×3 All Stars, disputat in decembrie la Doha.
Intr-o lume in care ‘sportul rege’ nu ne aduce prea mari satisfactii, Angel Santana, Bogdan Popescu, Catalin Vlaicu si Stefan Vasile reusesc sa ne faca mandri – Campioni Europeni in urma cu aproximativ o luna, iar acum locul 4 la FIBA 3×3 World Tour. Performante extraordinare pentru baschetul romanesc care sigur nu se vor opri aici.

Un gând despre „Team Bucharest locul 4 la FIBA 3×3 World Tour

  1. […] Harlem Globetrotters au revenit in Bucuresti si au facut si de aceasta data un show de zile mari 9. Team Bucharest a ocupat locul 4 la FIBA 3×3 World Tour. 8. SUA castiga Campionatul Mondial de Baschet din Spania. 7. Am jucat baschet intr-un mall din […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s