Sub Panou

Acum ceva timp am dat peste Sub Panou, un vblog cu si despre baschet. Inca dupa prima emisiune mi s-a parut initiativa celor 3 baieti una faina, mai ales ca nu am mai vazut pana acum un proiect de acest gen.

1488015_1471106629830657_5645931348338679705_nRezultatul este o emisiune online in care 3 prieteni vorbesc despre NBA si nu numai. Se analizeaza ultimele rezultate, transferuri, diverse stiri si se fac pronosticuri pentru urmatoarele meciuri si evolutia diferitelor echipe. Sincer, e tot ce mi-as dori sa vad. Oricum cred ca baietii au multe idei prin care sa ne tina aproape de ei, asa ca nu imi fac griji. *Spoiler Alert – pe parcurs vor aparea reportaje despre baschetul 3×3 (ca tot suntem Campioni Europeni), iar in unele episoade fanii se pot numara printre invitatii emisiunii.

Emisiunea apare in fiecare joi si o puteti viziona pe YouTube. Deasemenea ii puteti gasi pe baieti si pe Facebook, iar daca vreti sa „luati” emisiunea cu voi, SoundCloud va poate ajuta.

Sper ca baietii sa prinda multe sezoane „sub panou”, iar noi sa ne bucuram de fiecare moment pe care ni-l ofera unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de echipa, baschetul.

Foto: SubPanou

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s