Select Page

New arrival – NBA 2K15

1184-nba2k15_preorder_module5_FLATCa un pasionat al baschetului, recunosc ca mai arunc un ochi si la ce se intampla in lumea virtuala si prin asta ma refer la jocuri. Inca din liceu am inceput sa joc NBA (Live/ 2K)si de la un an la altul am ramas placut impresionat de surprizele pe care producatorii jocului le aduceau.

Ca in fiecare an, la inceputul lunii octombrie apare pe piata un nou joc NBA. Personal prefer jocul facut de cei de la 2K Sports in dauna celor de la EA (grafica mai buna, bug-uri mai putine etc).

Anul acesta NBA 2K15 apare in magazine pe 10 octombrie. E adevarat ca in State deja ruleaza, insa sunt rabdator. Din ce am citit, noul NBA 2K15 are multe surprize pentru pasionatii jocului. Cu o imbunatatire fata de precedentul joc NBA 2K14, o sa mentionez cateva lucruri la care sa ne asteptam.

Evaluarile jucatorilor

Conform 2K Sports, doar 4 jucatori au un coeficient de peste 90 (Chris Paul – 90, Tim Duncan – 90, Kevin Durant – 95 si LeBron James – 98). Surprizator e faptul ca “Black Mamba” – Kobe Bryant are doar 89. Ma asteptam ca detinatorul titlului de MVP, Kevin Durant, jucatorul care de altfel se afla pe coperta jocului sa aiba ceva mai mult, dar aparent nu impart aceleasi ganduri cu cei de la 2K.

Moduri de joc

MyLeague

Fata de anul trecut, NBA 2K15 va veni fara The Association, mod in care erai manager la o echipa si incercai sa castigi la final trofelul Larry O’Brien. Cum spuneam, NBA 2K15 va inlocui The Association cu MyLeague. In MyLeague poti controla echipa de la un an pana la sezonul nr. 80. Da, 80. Poti controla o echipa sau toate 30, alegerea e a ta. Poti adauga echipe clasice din NBA sau echipe din Euroliga in MyLeague. Practic poti sa vezi daca Michael Jordan impreuna cu cei de la Bulls pot face fata jocului de astazi. Sau poti avea azi un meci in New York, iar maine sa te pregatesti sa ii infrunti pe cei de la Maccabi Tel Aviv in Israel. Posibilitati sunt, deci poti experimenta cat doresti.

MyPark

Modul MyPark a fost introdus anul trecut in NBA 2K14. E un mod in care lasi parchetul din arenele din NBA si incepi sa joci … in parc. Cred ca trailer-ul de mai jos explica cel mai bine exact la ce sa ne asteptam.

Acestea sunt doar cateva dintre imbunatatirile pe care le vom vedea in NBA 2K15. Cum pun mana pe el, promit sa fac un review ceva mai detaliat. Am vazut jocul pe site-ul celor de la Media Galaxy, Altex sau Emag asa ca puteti sa il comandati fara nicio ezitare. Recomand!

Foto: 2k.com

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hassan Whiteside – “I’m just trying to get my ‘NBA 2K’ rating up” | Mariuscv.com - […] inteleg, dat fiind faptul ca multi jucatori din liga nord americana pierd cateva ore jucandu-se NBA2K15. Referitor la declaratia lui…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *