Select Page

Alti doi frati vor juca in NBA

dragic-brothers_1ces8qy25m0mm1hnyfsf6bbz23Abia ce s-a terminat Campionatul Mondial de Baschet ca au si aparut oferte pentru cativa jucatori. Este cazul slovenului de 25 ani, Zoran Dragic, fratele mai mic al lui Goran Dragic.

Acesta a ajuns la o intelegere cu echipa din conferinta de vest din NBA, Phoenix Suns, echipa la care joaca si fratele sau. Zoran Dragic s-a inteles cu cei de la Phoenix Suns, semnand un contract pe doi 2 cu un salariu de 4 milioane dolari. Sunt sigur ca si fratele mai mare a avut un rol in aducerea lui Zoran la Suns, dar pe parcursul Campionatului Mondial de Baschet Zoran Dragic a avut o medie de 14 puncte pe meci (50% din actiune si 43% de la mare distanta).

Chiar daca se afla sub contract cu Unicaja Malaga, Zoran Dragic a putut sa isi rezilieze contractul, urmand sa plateasca clubului spaniol suma de 1,6 milioane dolari (1 milion el, 600.000 clubul Phoenix Suns).

Aparent Phoenix Suns incepe sa fie o echipa de familie, daca as putea sa o numesc asa. Spun asta pentru ca pe langa cei doi frati, in echipa se gasesc si fratii Morris (Marcus Morris si Markieff Morris). Ramane de vazut daca vor ajunge si in Playoff.

Foto: FIBA.com

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *