CSU Asesoft castiga SuperCupa Romaniei

20140924_190255Asa cum va povesteam anterior, miercuri seara a fost SuperCupa Romaniei, meci ce s-a disputat in Sala Dinamo din capitala.

Am ajuns la meci cu aproape 20 minute inainte de start si inca de la intrare se auzea galeria celor de la Energia Targu Jiu, galerie care i-a incurajat pe gorjeni pe tot parcursul meciului. Nici galeria celor de la CSU Asesoft nu s-a lasat mai prejos, dar cred ca daca ar fi fost un duel al galeriilor, gorjenii ar fi castigat.

SuperCupa Romaniei a inceput, prima posesie fiind de partea celor de la Energia Targu-Jiu, echipa care a pus primele puncte pe tabela. Primele minute au fost echilibrate, insa usor usor ploiestenii au reusit sa se distanteze, scorul dupa primul sfert fiind de 21-13. In sfertul doi, gorjenii au adus iar un echilibru partidei prin Louis Darby, care a inchis tabela la pauza printr-o aruncare de la mare distanta. Scorul era 35-27 in favoarea campioanei Romaniei. Dupa pauza, CSU Asesoft a intrat pe parchet mult mai motivata si a reusit sa isi creeze un avans de aproximativ 21 puncte. Gorjenii s-au apropiat la 10 puncte cu 6 minute inainte de final, moment in care am crezut ca pot produce surpriza, mai ales ca Michalis Pelekanos – unul dintre principalii marcatori de la distanta, fusese eliminat. Dar gorjenii nu au reusit sa se mai apropie si astfel CSU Asesoft a castigat pentru prima data trofeul SuperCupei Romaniei, tabela aratand 73-57.

Chiar daca s-a ratat mult, a fost un meci placut, cu multe faze spectaculoase si abia astept sa le vad din nou la lucru pe cele doua echipe atat in confruntarile din Liga Nationale cat si in EuroCup, respectiv Eurochallange.

Un gând despre „CSU Asesoft castiga SuperCupa Romaniei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s