Select Page

BCM U Pitesti – Lukoil Akademic Sofia

image

Sambata (20.09.2014) s-a disputat in Sala Mihai Viteazu din capitala meciul 2 al Cupei Steaua, meci disputat intre BCM U Pitesti si Lukoil Akademic Sofia.

Dupa ce in primul meci, vicecampioana Bulgariei a pierdut in fata Stelei, jucatorii de la Lukoil Akademic au intrat pe parchet hotarati sa castige cu orice pret. Acest lucru s-a observat inca din primele minute cand acestia au preluat conducerea si parea ca vor castiga cu usurinta. Chiar daca au avut un start mai lent, baietii antrenati de Hristu Sapera si-au “intrat in mana”, iar la pauza tabela arata 43-38 in favoarea bulgarilor. Dupa pauza, argesenii au fost cei care au reusit sa domine jocul insa nu au putut sa se distanteze la mai mult de un punct distanta. Pe final cateva greseli i-au costat scump pe cei de la BCM U Pitesti, acestia nereusind sa comunice pe parchet la fel de bine. Argesenii cedeaza in fata bulgarilor, scor 88-95 dupa un meci in care am crezut ca pot castiga in fata acestora.

Seria meciurilor din Cupa Steaua se incheie duminica, 21 septembrie cu disputa dintre Steaua CSM Eximbank si BCM U Pitesti. Dupa ce le-am vazut pe cele doua echipe la lucru impotriva celor de la Lukoil Akademic, sunt sigur ca si duelul direct dintre ele va fi unul aprins, lupta pentru primul loc fiind inca deschisa.

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Steaua CSM EximBank castiga “Cupa Steaua” | mariuscv - […] veneau dupa victoria impotriva celor de la Lukoil Akademic in timp ce argesenii au fost destul de aproape sa…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *