Select Page

Start cu dreptul pentru CSU Asesoft in Cupa Romaniei

CSU Asesoft Ploiesti a inceput cu dreptul noul sezon. In prima mansa a turului 1 din cadrul Cupei Romaniei la baschet, ploiestenii s-au confruntat cu SCM U Craiova.

Dupa victoria rasunatoare in meciul amical in fata celor de la Partizan Belgrad, ma asteptam ca meciul sa fie unul relaxant pentru Asesoft. Meciul a inceput bine pentru ploiesteni, Catalin Burlacu marcand primele puncte, printr-o aruncare de la mare distanta. Insa primul sfert a fost unul cam anost, nicio echipa reusind sa marcheze multe puncte.

Meciul s-a animat abia dupa pauza cand Asesoft a reusit sa se distanteze la 10 puncte (41-31), insa craiovenii au fost precum in ghimpe in coasta gazdelor. Cu 12 secunde inainte de final scorul era unul strans 68-64 in favoarea ploiestenilor, acestia reusind sa aduca victoria spre bucuria fanilor prezenti in Sala Olimpia din Ploiesti. Meciul se termina cu scorul de 70-64

Chiar daca s-a ratat mult, pot spune ca au fost si faze spectaculoase pe parchetul Salii Olimpia. Coordonatorul de joc al ploiestenilor, Dee Brown, pare ca si-a intrat in ritm, acesta terminand cu un double double (26puncte, 13 recuperari). De partea craiovenilor, Krstanovic a terminat cu 22 puncte, 7recuperari. Urmatorul test pentru ploiesteni va fi impotriva celor de la Engergia Rovinari in SuperCupa Romaniei, meci care va avea loc in capitala pe 24 septembrie in Sala Dinamo.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *