Select Page

Bucuresti, gazda CE de Baschet 3×3 2014

??????????????????????????????Dupa ce am incurajat natioanala de baschet a Romaniei pentru EuroBasket 2015, ne mutam atentia catre Campionatul European de Baschet 3×3.

Campionatul European de Baschet 3×3, organizat de Federatia Romana de Baschet si Sport Arena Streetball, sub egida FIBA Europe isi va deschide portile in perioada 5-7 septembrie pe terenurile din Piata Universitatii. Pe langa nationala Romaniei (masculin si feminin), sunt asteptate peste 30 echipe care au un singur tel – castigarea trofeului de cea mai buna echipa din Europa la baschet 3×3.

Grupele sunt următoarele:

Masculin – Seniori – Grupa A – Serbia, Spania, Cehia, Israel
Grupa B – Andora, Rusia, Estonia, Belgia
Grupa C – Romania, Slovenia, Azerbaidjan, Italia
Grupa D – Turcia, Lituania, Elvetia, Grecia

Feminin – Seniori – Grupa A – Cehia, Turcia, Lituania, Grecia
Grupa B – Spania, Rusia, Slovenia, Letonia
Grupa C – Romania, Elveția, Ucraina, Irlanda
Grupa D – Olanda, Belgia, Slovacia, Israel

Pe langa meciurile din Campionatul European de 3×3, in primele doua zile, vom avea parte si de o competitie locala, competitie dedicata atat categoriei -18 cat si +18. Pentru aceasta competitie trebuie doar sa va inscrieti pe siteul www.3la3.ro, incepand cu 01.09.2014. Nu va lipsi concursul de Slam-Dunk, plus alte surprize pe care organizatorii le-au pregatit celor prezenti in Piata Universitatii.

Abia astept sa vad din nou ehipa Romaniei la lucru, echipa care in ultimii ani si-a facut un nume in baschetul 3×3. Carismaticul Angel Santana, jucator care conform 3×3 World Ranking se afla pe locul 11, sigur va ridica din nou tribunele in picioare alaturi de ceilalti tricolori. Asa ca faceti o pauza de la Campionatul Mondial de Baschet din Spania si veniti in Piata Universitatii pentru a-i sustine pe tricolori. Show sigur va fi! Ne vedem acolo!

Foto: Federatia Romana de Baschet

About The Author

1 Comment

 1. Andre Bri

  Imi place cum scrii se vede ca te pricepi…Gerald Lee e chiar bun, l am vazut live, he got game
  Check my videoblog https://www.facebook.com/SubPanou
  Sapt asta iese ep 1 Poate colaboram; ne promovam reciproc

  Andre (Echipa SubPanou)

  Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *