Select Page

Final pentru Romania in drumul spre EuroBasket 2015

10630644_701047196615667_1279175791930716896_oIntr-o sala arhiplina, Romania a disputat ultimul meci din campania de calificare pentru EuroBasket 2015 impotriva Letoniei. Miza era una foarte mare, victoria asigurandu-i Romaniei biletul catre EuroBasket-ul de anul viitor.

La fel ca si in primul meci, primele doua sferturi au fost echilibrate, apoi Letonia a inceput sa isi faca jocul. Dupa inceperea sfertului 3, letonii reusesc sa se desprinda la 10 puncte relativ repede. Romania a reusit sa se apropie de letoni doar la inceputul sfertului 4 cand tabela afisa 59-64. Meciul se incheie cu victoria Letoniei (70-82),care ramane neinvinsa in Grupa F. Avand in vedere si celelalte rezultate inregistrate, Romania pierde calificarea pentru EuroBasket-ul de anul viitor.

Chiar daca au pierdut si nu au reusit calificarea, baietii antrenati de Marcel Tenter au aratat pe parcursul meciurilor jucate in cadrul Grupei F ca pot juca un baschet de calitate. E o echipa relativ tanara, o echipa care incepe sa se gaseasca usor pe teren, o echipa care cu putina experienta poate aduce si mai multe zambete si bucurii fanilor de acasa. In aceasta campanie de calificare tricolorii au aratat ca se poate, sansa fiind cea care i-a impiedicat sa treaca mai departe. Per total mi-a placut ce am vazut iar meritul e atat al baietilor, cat si al staff-ului, pentru ca sunt constient ca fiecare e o piesa din acest puzzle. Iar fanii veniti in Sala Transilvania – Sibiu, jos palaria!

Foto: csufans.ro

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sfarsit de 2014 | mariuscv - […] un duel crancen cu cei de la CSM Oradea. 4. Energia Tg Jiu castiga Cupa Romaniei la Baschet…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *