Select Page

Romania castiga meciul impotriva Suediei

image

Miercuri seara, in fata propriilor suporteri, nationala de baschet a Romaniei a intalnit nationala Suediei intr-un meci ce conta pentru calificarea la EuroBasket 2015.
Dupa un prim meci bun pe care tricolorii l-au facut in Slovacia (scor 81-69), baietii antrenati de Marcel Tenter, doreau sa repete performanta si in Sala Transilvania din Sibiu.
Meciul de ieri impotriva Suediei a fost unul spectaculos si dupa felul in care s-a jucat, ambele echipe puteau castiga. Chiar daca Romania a avut nevoie de prelungiri pentru a obtine victoria , baietii au meritat-o din plin. Asadar Romania invinge Suedia scor 77-72 si ramane neinvinsa dupa doua meciuri.
Daca in primul meci Titus Nicoara si Vlad Moldoveanu s-au remarcat, de data aceasta mi-au atras atentia Mihai Silvasan, Catalin Baciu si publicul care a facut spectacol alaturi de tricolori in Sala Transilvania.

image

Mi-a placut felul in care Romania s-a aparat in ambele meciuri disputate pana acum. Desigur mai trebuie lucrat la nivel ofensiv, dar per total Romania joaca un baschet frumos. Sa speram ca victoriile nu se vor opri aici si tricolorii vor face din ce in ce mai multe meciuri bune, iar la final ii vom vedea in Ucraina la EuroBasket 2015.

image

Foto: Federatia Romana de Baschet

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Prima infrangere pentru Romania | mariuscv - […] 2015, Romania a intalnit duminica seara, la Riga, nationala Letoniei. Daca impotriva Slovaciei si a Suediei, romanii au triumfat,…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *