Select Page

Romania castiga la Sibiu

Romania-2013_ArhivaNationala de baschet a Romaniei a participat weekend-ul trecut la un turneu amical la Sibiu alaturi de Tunisia, Olanda si Elvetia. Chiar daca erau meciuri de pregatire pentru Eurobasket 2015, tricolorii au tratat serios fiecare meci, lucru care s-a vazut la final pe tabela, acestia castigand toate duelurile. Astfel, baietii antrenati de Marcel Tenter, Milorad Perovic si Claudiu Fometescu au castigat turneul de la Sibiu si cred ca sunt mai optimisti in ceea ce priveste calificarea pentru Eurobasket 2015 din Ucraina.

Chiar daca intrarea a fost libera, din pacate nu au fost multi spectatori la meciuri, multi preferand poate sa ii urmareasca din fata televizorului. Chiar si asa, baietii au facut o figura frumoasa in toate cele 3 meciuri.

Personal, Vlad Moldoveanu mi-a lasat o impresie buna si din ce am vazut s-a adaptat repede la stilul de joc impus de Marcel Tenter.

Ma bucur ca tricolorii au facut 3 meciuri bune in Sala Transilvania, sper sa mentina acelasi ritm si in meciurile urmatoare si cel mai important sa obtina biletul de calificare la Eurobasket.  De ce nu?

Pana la meciurile oficiale care vor incepe din 10.08 (Slovacia – Romania disputat la Pezinok), Romania va disputa in perioada 01.08. – 04.08 doua meciuri amicale impotriva Bulgariei si Danemarcei.

Foto: Federatia Romana de Baschet

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *