Doua din doua pentru nationala Romaniei

Nationala de baschet a Romaniei a castigat si cel de-al doilea amical impotriiva Germaniei, scor 80-71. Meciul s-a disputat la Medias, in Sala Sporturilor, acesta fiind ultimul inaintea deplasarii in Macedonia.

Chiar daca Germania a venit la Medias cu o echipa tanara, lasandu-si starurile acasa, meciul a fost unul placut publicului. Cu o aparare agresiva si cu un atac care a dat roade inca de la inceput, tricolorii au reusit sa noteze a doua victorie din aceasta campanie de amicale. Adrian Gutoaia si Titus Nicoara au fost cei mai buni marcatori ai echipei noastre cu 24, respectiv 18 puncte. In tabara Germaniei, Pluskota a fost aproape de un double-double, acesta terminand cu 15 puncte, 9 recuperari. De mentionat faptul ca Romania a jucat fara Vlad Moldoveanu, acesta urmand sa se alature lotului dupa 22 iulie

Dupa aceste doua victorii, tricolorii vor disputa turneul international amical in Macedonia in perioada 15.07 – 19.07. La Ohrid (Macedonia), Romania va juca impotriva nationalelor Macedoniei, Georgiei si Austriei.

Un gând despre „Doua din doua pentru nationala Romaniei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s