Sport Arena Streetball – Sezonul 10 – Turneul 1

Pasionatii de baschet 3×3 s-au strans in numar mare pe terenurile din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti pentru a face spectacol in cel de-al 10lea sezon Sport Arena Steetball – „Sezonul 10, de nota 10”.
Atmosfera a fost una faina si chiar daca a plouat, nu a fost o problema nici pentru organizatori, nici pentru jucatori, meciurile din prima zi disputandu-se in sala. Fie vreme buna, fie vreme rea, baschet tot  s-a jucat.
Dupa trei zile pline cu baschet, cei mai buni jucatori si-au primit bine meritatele tricouri de campioni ai turneului 1 Sport Arena Streetball. La categoria masculin +18, echipa „Tricolorii„, formata din Bogdan Popescu, Catalin Vlaicu, Vasile Stefan si Angel Santana, a fost cea care s-a impus in finala, castigand astfel prima editie din acest sezon 10. O echipa care da, era favorita in a castiga turneul, dar care a luptat pentru fiecare victorie. Un Angel Santana pe care il vezi mereu cu zambetul pe buze indiferent de situatie, un Catalin Vlaicu care de multe ori se distra sub panou cu adversarii, un Bogdan Popescu care se uita fix in ochii tai apoi marca fara nicio problema… un fel de „Hail Mary Shot” (da, am trait-o de cateva ori pe pielea mea) si un Vasile Stefan care serios, „trage de 3 puncte” precum Ray Allen sau Steph Curry. O echipa faina, care va fi la Moscova reprezentand Romania la Campionatul Mondial de Baschet 3×3 in luna iunie.
Pana la plecarea spre Moscova, baietii de la „Tricolorii” se mai pot antrena si in turneul 2, turneu care va avea loc in aceasi locatie, in perioada 30 mai – 1 iunie. Chiar daca mi-a placut faptul ca am jucat impotriva lor in primul turneu, sper ca in Turneul 2 echipa mea sa nu mai fie atat de „norocoasa”.
Vom vedea saptamana viitoare.

Un gând despre „Sport Arena Streetball – Sezonul 10 – Turneul 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s