Select Page

Cupa Romaniei – Final Four

Anul acesta orasul Ploiesti va fi gazda Final Four-ului Cupei Romaniei la baschet. In perioada 11 – 12 aprilie, CSU Asesoft, Energia Rovinari, CSM Oradea si BCM U Pitesti vor fi in Sala Olimpia (una dintre cele mai moderne sali din Romania) si vor incerca sa puna mana pe marele trofeu.

Primul meci din Sala Olimpia va fi intre CSM Oradea – BCM U Piteşti la ora 17:30, urmat de CSU Asesoft – Energia Rovinari, ora 19:45, urmand ca a doua zi sa se dispute Finala mica (ora 16:30) si Finala mare (ora 18:45).

Fanii prezenti vor avea parte, pe langa spectacolul baschetbalistic, de mai multe surprize si concursuri cu premii constand in tricouri, mingi de baschet, o camera foto, plus multe altele. Personal zic sa mergeti si o sa vedeti la fata locului.

Biletele se pot cumpara online (www.eventim.ro), de la Stadionul Ilie Oana (pentru cei ce nu stiu, este arena celor de la FC Petrolul Ploiesti) sau de la partenerii Eventim. De mentionat faptul ca un bilet iti garanteaza accesul in ambele zile ale Final – Four-ului.

Ne vedem acolo !

[polldaddy poll=7944537]

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *