Select Page

De Craciun, vedem baschet

Chiar daca Liga Nationala s-a incheiat, CSU Asesoft ramanand pe primul loc, mosul vine pentru iubitorii de baschet cu 5 meciuri din NBA.

Chicago Bulls merge in Brooklyn in confruntarea “cu cea mai scumpa echipa” din NBA, Brooklyn Nets. Chiar daca vor fi absente nume importante (Rose, Deng, Lopez), sigur va fi un meci interesant.

In al doilea meci, Oklahoma City Thunder merge sa ii colinde pe cei de la New York Knicks in Madison Square Garden. Kevin Durant si Russell Westbrook, cel ma bun duo din NBA dupa parerea mea, vor face show impotriva lui Carmelo.

Imediat dupa meciul dintre Thunder si Knicks, ne mutam in Los Angeles. Daca Kobe Bryant nu se accidenta din nou, as fi spus ca meciul dintre Los Angeles Lakers si Miami Heat, ar fi fost cel mai interesant de urmarit. Chiar si asa sigur cei de la Lakers vor face un meci frumos impotriva celor de la Heat.

Duelul titanilor – la propriu, va fi in San Antonio, unde Spurs ii vor intalni pe cei de la Rockets. Chiar daca e posibil ca James Harden sa nu joace ( probleme cu glezna), va fi interesant duelul dintre Dwight Howard si Tim Duncan.

In ultimul meci, “Lob City” intalneste “Splash Brothers”. Cred ca in ultimul meci vom avea parte de un show cu multe dunk-uri – Blake Griffin, multe aruncari de 3 puncte Stephen Curry si Klay Thompson.

Fiecare jucator in aceasta seara va purta tricouri special facute pentru meciurile de Craciun.

Vizionare placuta si Craciun fericit tuturor !

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *