Select Page

CSU Asesoft aproape de inca o surpriza in Europa

CSU Asesoft a intalnit aseara una din numele mari ale baschetului de pe batranul continent – Hapoel Ierusalim (fosta castigatoarea a EuroCup in 2004). Si de aceasta data, ploiestenii s-au batut de la egal la egal, facand un meci bun. Dupa un inceput modest, Asesoft a reusit un sfert 2 remarcabil, avand un avans de 7 puncte, iar la pauza scorul era in favoarea lor, 37-39.

Finalul meciului a fost unul spectaculos, cei de la Hapoel nereusind sa se desprinda la mai mult de 4 puncte. Cateva faulturi date gratuit, in favoarea gazdelor, au facut intr-o oarecare masura diferenta. Gerald Lee, care a facut cam ce a vrut sub panou, a fost eliminat in ultimul minut. Ploiestenii au avut sansa sa trimita meciul in prelungiri, dar Adamovic nu a reusit printr-un floater, sa marcheze. Meciul se incheie cu victoria celor de la Hapoel Ierusalim 82-80, dar si asa, Asesoft a facut inca un meci bun in Europa.

Principalii marcatori ai ploiestenilor au fost Adamovic cu 18 puncte, 5 pase decisive, Mohammed 15 puncte, 6 recuperari, 5 pase decisive, Lee 14 puncte, 7 recuperari, Zekovic 13 puncte, 4 recuperari, iar de la Hapoel s-au remarcat Dupree 17 puncte, 5 recuperari, 4 pase decisive, Parakhouski 13 puncte, 5 recuperari, 2 pase decisive, 4 capace, Halperin 17 puncte, 5 recuperari, 2 pase decisive, Duncan 19 puncte, 4 recuperari, 4 pase decisive.

Chiar si dupa infrangerea suferita, Asesoft pastreaza inca sanse de calificare in EuroCup Final 32. Urmatorul meci va fi disputat acasa, impotriva celor de la Lukoil Academic.

 

Clasament :
1. Khimki Moscova (3-1) – 7 puncte
2. Pinar Karsiyaka (3-1) – 7 puncte
3. Hapoel Ierusalim (3-1) – 7 puncte
4. CSU Asesoft (2-2) – 6 puncte
5. Igokea Aleksandrovac (1-3) – 5 puncte
6. Lukoil Academic (0-4) – 4 puncte

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *