Select Page

CSU Asesoft castiga duelul cu Steaua CSM București

2 noiembrie, sala “Mihai Viteazu” din Bucuresti, tribunele pline, Steaua CSM intalnea campioana Romaniei, Csu Asesoft. Timp de 30 minute Steaua Baschet s-a batut de la egal la egal cu cei de la CSU Asesoft, dar ultimul sfert a fost al oaspetilor, care au facut un meci bun atat ofensiv cat si defensiv. Meciul se incheie cu scorul de 53-71 pentru CSU Asesoft. Singurii jucatori de la Steaua Baschet care au trecut de granita de 10 puncte marcate au fost Nyakundi si Garry Gallimore. Per total, mi s-a parut ca Steaua Baschet a facut un meci modest, in unele momente lipsit chiar de creativitate.

De cealalta parte, la Asesoft, s-au remarcat Szijarto (12puncte, 3rec, 3 aruncari de 3 puncte), Burlacu (7puncte, 4recuperari, 1capac, o aruncare de 3 puncte) Marshall (10puncte, 3recuperari, o aruncare de 3puncte), Lee (10puncte, 6recuperari), Zekovic (14puncte, 3recuperari, o aruncare de 3 puncte).

Pentru Steaua Baschet urmatorul meci va fi la Targul Mures, iar pentru cei de la CSU Asesoft la fi la Ierusalim impotriva celor de la Hapoel Ierusalim, meci in EuroCup.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *