Select Page

Predictii NBA sezonul 2013-2014

Cu cateva ore inaintea primului meci din NBA (Indiana Pacers vs Orlando Magic), ma gandesc ca nu strica sa facem ceva predictii pentru sezonul 2013-2014.

MVP – Kevin Durant (Oklahoma City Thunder)

Da, Kevin Durant si nu LeBron James. Durant ii va ghida pe cei de la Thunder pana la revenirea lui Westbrook, ceea ce inseamna o implicare si mai mare atat pe plan ofensiv cat si defensiv.

Rookie of the year-Victor Oladipo (Orlando Magic)

Kelly Olynyk, Victor Oladipo sunt tinerii care au atras atentia in tabara de vara. Orlando Magic se afla in reconstructie de ceva timp si as putea spune ca au in Victor Oladipo un jucator de viitor. Cel mai probabil, rookie-ul de la Orlando va veni de pe banca de rezerve, dar asta nu il va impiedica in castigarea titlului de Rookie Of The Year.

Coach of the Year – Gregg Popovich (San Antonio Spurs)

Popovich este si va fi unul din cei mai buni antrenori din NBA. Daca anul trecut a fost desemnat George Karl, anul acesta va fi el.

Defensive Player Of The Year – Dwight Howard (Houston Rockets)

Dwight Howard pare sa isi fi gasit linistea in compania celor de la Rockets. Nu stiu in ce masura va reusi sa isi modifice procentajul aruncarilor libere, dar defensiv cred ca va domina. Are si de la cine sa invete (Kevin McHale).

Sixth Man Of The Year – Harrison Barnes (Golden State Warriors)

Cel mai probabil, Harrison Barnes nu va prinde primul 5, decat daca Andre Iguodala se va accidenta. Chiar daca va primi mai putine minute, va fi un jucator care va marca mult pentru cei de la Warriors.

Most Improved Player – Jonas Valanciunas (Toronto Raptors)

Pentru simplul fapt ca va primi mai multe minute fata de anul trecut.

Echipele calificate in Playoff-ul din Conferinta de Est: Miami Heat, Chicago Bulls, Indiana Pacers, Brooklyn Nets, New York Knicks, Cleveland Cavaliers, Washington Wizards, Detroit Pistons.

Echipele calificate in Playoff-ul din Conferinta din Vest: Oklahoma City Thunder, San Antonio Spurs, L.A. Clippers, Houston Rockets, Memphis Grizzlies, Golden State Warriors, Denver Nuggets, New Orleans Pelicans
 (imi pare rau pentru fanii celor de la Lakers)

Finala Conferintei din Est: Chicago vs Miami

Finala Conferintei din Vest: Oklahoma City vs Clippers

Finala: Oklahoma City vs Chicago = Oklahoma (de preferat in 7 meciuri)

Acestea fiind spuse, va rog, nu puneti la pariuri.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *