Select Page

“Kobe Bryant este un extraterestru” – James Worthy

Cand vine vorba despre baschet, ne gandim la NBA. Cand vine vorba de NBA, ne gandim la Chicago Bulls si la Los Angeles Lakers. Cand vine vorba de Bulls, spunem Michael Jordan. Cand vine vorba de Lakers spunem de cele mai multe ori Magic Johnson si Kobe Bryant. Diferenta intre ultimii doi este ca Bryant inca mai joaca. Multi il catalogheaza pe Bryant ca fiind la fel de bun sau mai bun decat Jordan. Kobe vrea doar sa castige. In ultimii 17 ani Kobe a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai ligii nord-americane, castigand 5 titluri de campion,un titlu de MVP, 15 prezente in All Star Game. de doua ori titlul de cel mai bun marcator, cel mai bun dunker al anului si detine recordul de cele mai multe puncte marcate din istoria celor de la Lakers. In aprilie 2013, Kobe s-a accidentat (ruptura a tendonului lui Ahile) intr-un meci impotriva celor de la Golden Stare Warriors. Sezonul pentru superstarul celor de la Lakers s-a terminat, recuperarea fiind una indelungata ( aproximativ 9 luni). Dar Kobe nu a cedat si in momentul de fata se preconizeaza ca va fi apt de joc la inceptului sezonului 2013-2014.

Intr-un interviu acordat recent pentru Los Angeles Daily News, James Worthy – legenda a celor de la Lakers, vazand cat de repede Bryant se recupereaza, a declarat ca el nu este uman, este un extraterestru ” “Kobe is not a human being. He’s an alien. I think he will come back and play well.”

Daca Bryant ar fi un extraterestu, atunci asta explica multe. Putem intelege de ce este asa de competitiv, cum reuseste sa inscrie in cele mai dificile situatii sau momente, cum reuseste sa joace accidentat si acum abilitatea de a se recupera foarte rapid. Bryant stie ca nu o sa poata juca la infinit si ca trebuie sa ii predea cuiva stafeta de lider al echipei. Este o noua provocare pentru Kobe, provocare pe care o sa o duca la capat. Cand va sosi momentul? Nu stim.  La urma urmei, nu stim care sunt toate fortele unui extraterestru.

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kobe Bryant – singurul jucator activ din NBA Draft 1996 | mariuscv - […] La 36 de ani, cu doua accidentari grave la activ, Bryant ar fi trebuit sa iasa la “pensie” de…
  2. Sfarsitul unei ere | Mariuscv.com - […] La final, pentru ce a facut, asa cum James Worthy spunea Kobe Bryant este un extraterestru. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *